Landslagsaktuell

...tankar om svensk fotboll..

Andra raka nollan för Kalle Johnsson

Publicerad 2017-12-04 19:20:02 i Utlandsproffs,

Förre HBK-målvakten Karl-Johan Johnsson stod för sin andra raka "nolla" i ligaspelet när hans Guingamp bortaslog Troyes med 1-0. Johnsson gör sin andra säsong i franska Ligue 1 och har vid tre tillfällen blivit uttagen i veckan lag av tidningen L´Equipe. 
Innan dess årets målvakt i Danmark (Randers) och nu avtryck i en av Europas bästa ligor. Ändå verkar inte landslagets tredjemålvakt tillräckligt intressant för att få gästa Olof Lundhs podcast. Är det möjligen tatueringarna eller den rätta bakgriúnden från "hooden" (Ränneslöv kvalificerar sig nog inte riktigt där) som saknas? Vad vet jag.
 
För fjolårets succénykomlig Guingamp går det i varje fall hyfsat nu. Ifjol placerade man sig ganska länge precis under den absoluta tabelltoppen innan man tappade mot slutet. I år har det gått lite tyngre. Men i och med helgens seger återfinns laget nu på en fjortonde plats i ligan - tre poäng över det nedre strecket. 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Håkan Ericsson

Hallänning som halkade ner till Skåne på ett bananskal och blev kvar! Halmstads BK är klubben i hjärtat. Redaktör och krönikör för Himlen är Blå på SvenskaFans.com.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela