Landslagsaktuell

...tankar om svensk fotboll..

Bollklubbsbloggen: Inga ”förmildrande omständigheter”.

Publicerad 2017-12-03 09:38:00 i Svensk fotboll,

Då går Bollklubben bet. 

Känns ändå lite trist att konstatera att det inte blev något med Mohammed Abubakari. Det hade istället varit skönt att få uppleva att HBK för en gångs skull kunde landat ett riktigt meriterat nyförvärv i en bra ålder och utan några ”förmildrande omständigheter”.

Som t ex när en kontraktslös och desperat James Keene blev Bollklubbare efter att ha hållit igång med Kungsbackas damer (på planen då alltså). Eller att Johan Oremo skulle behövas sparkas nästan ända ner i Norrettan för att HBK skulle kännas intressant. Eller att det krävdes ett HIF på samma nivå som HBK för att Peter Larsson skulle vilja vända hem.

Och om inte HBK kan lösa en meriterad men märk väl, kontraktslös, spelare efter att några månader tidigare ha genomfört den näst största försäljningen i Klubbens historia – när ska man kunna göra det? Samtidigt en eloge för att man håller fast vid sina principer och inte låter sig dras med i lönekarusellen - utan värderar och tänker långsiktigt.

Dino Islamovic satt igår i möte på Arlanda med Östersund och Graham Potter. Samma gubbe som fick nobben av HBK i vintras.

Och Dusan Djuric har åter setts jogga på Galgberget. Men vi minns ju alla hur det slutade förra gången han sågs jogga där.

So keep on joggin’ Dusan!


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Håkan Ericsson

Hallänning som halkade ner till Skåne på ett bananskal och blev kvar! Halmstads BK är klubben i hjärtat. Redaktör och krönikör för Himlen är Blå på SvenskaFans.com.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela