Landslagsaktuell

...tankar om svensk fotboll..

Tuffa Victor

Publicerad 2017-11-26 10:15:38 i Utlandsproffs,

Och en Ishak som väl snart måste vara landslagsaktuell?
 
Till och med hunden började morra när han vände blicken upp mot TV:n där Victor Nilsson Lindelöf äntrade Old Trafford inför mötet med Brighton. "Nu räcker det" sa jag - stackars Victor har faktiskt fått tillräckligt mycket med skit de senaste månaderna!
 
Och det gjorde det!
 
Victor Lindelöf ("Nilsson" kan hoppas över ibland har jag noterat) gjorde en riktigt bra match och fick framför allt sätta den där tacklingen på mittplan i andra halvlek, Ganska likt Tomas Ravellis "hallelujah moment" mot Ryssland i VM -94 där han vinner bollen en bit utanför straffområdet och själv har beskrivit som stunden när han kände att det vände.
 
Var detta även den slutliga vändningen för Lindelöf i Manchester? Ja, inte alls omöjligt! Han blev i varje fall utsedd till "man of the match" och ingen spelare fick högre betyg i Manchester Evening News.
 
Hur som helst en viktig signal om att detta är ingen blyg liten svensk utan en mittback som är beredd att ta för sig  och växa in i en av av världens tuffaste ligor.

 
Mikael Ishak gjorde sitt tionde och elfte mål på de 10 senaste matcherna när hans Nürnberg bortaslog Eintracht Braunschweig och hakar på toppen i 2. Bundesliga. Målfesten fortsätter för en Ishak i hysterisk form. I samma liga där landsmän som Christoffer nyman och Emir Kujovic återfinns - så när ringer "party-Janne"?
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Håkan Ericsson

Hallänning som halkade ner till Skåne på ett bananskal och blev kvar! Halmstads BK är klubben i hjärtat. Redaktör och krönikör för Himlen är Blå på SvenskaFans.com.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela